REZERVACIJA/BOOKING

3 – DNEVNI VELNES ODDIH V NARAVI 

3 dni / 2 noči

Paket velnes oddih v naravi je namenjen vsem, ki vas (pre)hiter tok življenja izčrpava in si želite odklopa, ki bi vam napolnil baterije. Trije dnevi miru, zvokov narave, odlične domače hrane, masaže in savne, bo nahranilo vaše telo in dušo.  

- Privoščite si kratek odklop v gorskem raju, 
- uživajte v domači kuhinji,
- prepustite se čarobnim rokam maserja Luka in se sprostite v savni.  


1. dan (nedelja): Šenkova domačija (večerja, savna).
Popoldanski prihod na Šenkovo domačijo, kjer vas prijazno sprejmemo. Namestitev v sobo. Popoldne lahko izkoristite za sprehod do Planšarskega jezera in izvira jezerske slatine. Jezerska »kisla voda« vsebuje veliko amonijevih in manganovih snovi, zaradi česar je še posebej priporočljiva za ljudi s srčno – žilnimi obolenji. Po povratku vas že čaka okusna 3 – hodna večerja iz domačih sestavin, ki jih sami pridelujemo na naši kmetiji. Po večerji vas čaka 2 urna sprostitev v savni ob umirjeni glasbi in domači zeliščni mešanici za umiritev. Nočitev. 

2. dan (ponedeljek): Šenkova domačija (zajtrk, večerja, savna in masaža).
Dan na kmetiji se začne s petelinjim petjem. Sledi sezonsko obarvan krepčilni zajtrk. Dopoldne lahko izkoristite za pohod po tematski poti do razgledišča na prodih. Od Šenkove domačije se odpravite mimo prostora za kampiranje, Jenkove in Kropivnikove kmetije, do Parka Jezersko, kjer se priključite tematski poti. Nadaljujete po makadamu, opazujete gozdno rastje in živali ter uživate v zvokih narave. Na travniku na Anclovem, spet zagledate venec Kamniško – Savinjskih Alp. Pot nadaljujete do velikega parkirišča, kjer se odcepite levo in sledite tablam za razgledišče. Še 20 minut zložne hoje po gozdičku in prispete na odprto melišče, ob vznožju vrhov, ki so kot na dlani. Na klopci si odpočijete, se nadihate svežega gorskega zraka in se po isti poti vrnete na Šenkovo domačijo. Popoldne vas čakajo Lukove močne roke, ki bodo z masažo sprostile napetost v mišicah. Po masaži vas čaka še 2 urno razvajanje v savni z zeliščnim čajem in svežim sadjem. Po pestrem dnevu paše okusna domača hrana, ki vam jo pripravimo za večerjo. Prost večer. Nočitev. 

3. dan (torek): Šenkova domačija – odhod domov.
Še zadnji zajtrk na Šenkovi domačiji. Pomahamo si v slovo in si obljubimo, da se drugo leto spet vidimo. Vendar naj se vam ne mudi preveč domov! Na Jezerskem je še veliko možnosti za kvalitetno preživet dan. Ob sončnem vremenu se ponuja ogromno možnosti za pohode. Ob dežju se lahko sprehodite do Jenkove kasarne, kjer je urejen etnografski muzej. Potem lahko skočite še na kosilo ali kavo. Prerojeni pomahate Jezerskemu v slovo! 

CENA NA OSEBO V DVOPOSTELJNI SOBI: od 199 EUR
Cena (na osebo) vključuje: 

- 2x nočitev v standardni dvoposteljni sobi, 
- 2x domač zajtrk,
- 2x okusna 3 hodna večerja (tradicionalna kulinarika),
- 2x dvourni najem savne (pri najmanj 2 osebah) 
- 1x 45 – minutna masaža 
- Brezplačno parkirišče
- Brezplačen wi –fi 

Doplačila: 

- Doplačilo za 1 posteljno sobo: 30 % 
- Turistična taksa: 2 € / osebo / dan
- Nadgradnja sobe: skladno s cenikom.

Popusti: 

- Najem opreme za tek na smučeh: 10 % 
- Najem gorskega kolesa: 10 % 
 
Ponudba je informativne narave.  V skladu z interesom, vam uredimo ponudbe za druge termine in vrste nastanitve. Za vse informacije smo na voljo na tel: +386 41 467 008 ali e – mail: info@senkovadomacija.si

Obiščite nas

Copyright 2022, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?