REZERVACIJA/BOOKING

Organizacija dogodkov


Na Šenkovi domačiji nudimo prostor za organizacijo dogodkov za zaključene skupine, ki si zaželijo sprostitve v neokrnjeni naravi ob aktivnostih, ki jih nudi okolje kmetije pod mogočnim ostenjem dvatisočakov Kamniško-Savinjskih Alp. V dveh stavbah imamo urejeni dve jedilnici; ena sprejme do 25, druga pa do največ 40 oseb. Poleti pa na zelenici pod mogočnimi starimi drevesi lahko postavimo klopi tudi za večje število ljudi.

Nudimo prostor za poslovna srečanja, družinska praznovanja ter civilni poročni obred s stoječo pogostitvijo. Po predhodnem dogovoru organiziramo celotni dogodek po vaši želji ali pa vam nudimo le najem prostora ob spremljavi kulinarične ponudbe naše kmetije. Nudimo več vrst domače hrane s poudarkom na lokalni pridelavi in obujanju avtohtonih domačih jedi.Stara pastirska jed masunjek, koroški ajdovi žganci s kislim zeljem ali telečjo obaro, pečena jagnjetina, mesnine naših krško-poljskih pujsov in kruh iz krušne peči so dobrote, ki bodo zadovoljile vse vaše želje. Za sladkosnede pa so na meniju štruklji, buhtlji, štrudelj in različne domače pite. Dogodek lahko raztegnete tudi v večer ter noč preživite v naših sobah in apartmajih

Za popestritev dogajanja se lahko pomerite tudi v kmečkih igrah in raznih drugih športnih aktivnostih: namiznem tenisu, badmintonu ali igrate odbojko na travi. 

V zimskem času pa vam nudimo izposojo tekaške opreme, saj ob primerni količini snega našo kmetijo obkrožajo vzorno urejene tekaške proge.

Obiščite nas

Copyright 2021, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?