REZERVACIJA/BOOKING

 

3 - dnevni zimski užitki na Šenkovi domačiji na Jezerskem

3 dni / 2 noči 

V zadnjih letih Jezersko postaja eden najpomembnejših smučarsko -tekaških centrov pri nas. V idealnih razmerah lahko tečete na vsak dan sveže urejenih 17 km prog. Svoj zimski oddih pa lahko popestrite s prijetnim sproščanjem v našem velnesu in razvajanjem z okusno domačo hrano.

-              Naužijte se skrbno urejenih prog primernih za začetnike in nadaljevalce

-              V Parku Jezersko si izposodite krplje ali turne smuči in se odpravite na nepozabno avanturo 

-              Doživetje zaokrožite z razvajanjem v velnesu in ekološkimi domačimi dobrotami


  

 

1.            dan: Šenkova domačija – tekaške proge  – Šenkova domačija. 

Popoldanski prihod na Šenkovo domačijo, kjer vas prijazno sprejmemo. Namestitev v sobo ali apartma. Popoldne lahko izkoristite za prvi stik s tekaškimi progami. Če nimate svoje opreme, si jo lahko izposodite pri nas. V kolikor bi si želeli malo pomoči pri smučarsko – tekaških začetkih ali pa bi radi izpopolnili svojo tehniko, vam uredimo učitelja. V ugodnih sneženih razmerah smuči obujete že na našem dvorišču in se odpravite raziskovat razgibane terene smučarsko tekaških prog. Povratek na Šenkovo domačijo. Po želji vam pripravimo okusno 4 – hodno večerjo iz domačih sestavin, ki jih sami pridelujemo na naši kmetiji. Po večerji možnost sprostitve v savni ali v lesenem sodu z vročo vodo. Nočitev. 

 

2.            dan: Šenkova domačija – smučarsko tekaške proge (do tovorne žičnice) – Šenkova domačija.

Zjutraj krepčilni zajtrk na Šenkovi domačiji. Po zajtrku se opremite za tek na smučeh in se odpravite na pravo tekaško avanturo, ki vas pripeljejo vse do tovorne žičnice pod ostenji Kamniško – Savinjskih Alp. Vrnitev na Šenkovo domačijo. Po želji si popoldne privoščite razvajanje v velnesu ali se odpravite do Planšarskega jezera, kjer je urejeno drsališče. Pob 18h si lahko privoščite okusno domačo večerjo. Nočitev. 

 

3.            dan: Šenkova domačija – Štularjeva planina - odhod domov.

Dan se na kmetiji začne s petelinjim petjem, ki vas prebudi v umirjenem vzdušju. Privoščite si še zadnji zajtrk na Šenkovi domačiji, potem pa se odpeljete do Parka Jezersko, kjer si izposodite krplje ali turne smuči in se odpravite na pohod. Smučarsko – tekaškim progam sledite do že poznane tovorne žičnice, od tam pa nadaljujete desno po gozdni cesti, ki ji vijugasto sledite vse do Štularjeve planine. Po približno uri in pol hoje prispete na cilj malo nad 1200 m n.m.v. Ob koči se nadihate in si privoščite čaj ter prigrizek iz nahrbtnika, nato pa sestopite po isti poti. Nasvidenje Jezersko!

 

CENA NA OSEBO V DVOPOSTELJNI SOBI: od 133 EUR

Cena vključuje: 

-              2x nočitev v standardni 2 posteljni sobi 

-              2x domač zajtrk

-              brezplačno parkirišče

-              brezplačen wi –fi

-              karta za smučarsko - tekaške proge

 

Doplačila: 

-              4 – hodna večerja (tradicionalne jedi) : 30 € / osebo 

-              turistična taksa 2 € / osebo / dan

 

Popusti: 

-              Otroci 2 – 12 let: 50 % 

-              Najem savne ali vroče kadi: 10 % 

-              Najem opreme za tek na smučeh: 10 % 

 

Ponudba je informativne narave.  V skladu z interesom, vam uredimo ponudbe za druge termine in vrste nastanitve. Za vse informacije smo na voljo na tel: +386 41 467 008 ali e – mail: info@senkovadomacija.si.

Obiščite nas

Copyright 2024, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?