REZERVACIJA/BOOKING

Aktivnosti in dogodki na Šenkovi domačiji

Na Šenkovi domačiji vam poleg prenočevanja nudimo prostor za organizacijo dogodkov za zaključene skupine, ki si zaželijo sprostitve v neokrnjeni naravi ob aktivnostih, ki jih nudi okolje kmetije pod mogočnim ostenjem dvatisočakov Kamniško-Savinjskih Alp.

Organiziramo družinska praznovanja in obletnice. Po predhodnem dogovoru organiziramo celotni dogodek po vaši želji ali pa vam nudimo le najem prostora. Organiziramo tudi poroke v manjšem obsegu (do 40 svatov). V primeru večjih porok, pa je pri nas mogoče organizirati civilni obred in stoječo pogostitev. 

Na kmetiji si lahko ogledate živali slovenskih avtohtonih pasem ter v poletnem času ob četrtkih popoldne poskusite splesti volno na starem kolovratu. Poleti si je možno izposoditi tudi  set za ferato ali gorsko kolo in se z njim popeljati po jezerskih cestah in poteh.
Za popestritev dogajanja se lahko pomerite tudi v kmečkih igrah in različnih drugih športnih aktivnostih: namiznem tenisu, badmintonu, lahko streljate z lokom ali igrate odbojko na travi.

V zimskem času vam nudimo izposojo tekaške opreme, saj našo kmetijo obkrožajo vzorno urejene tekaške proge. Ob obilici snega lahko pretečete kar 15 kilometrov dolg krog in se na tekaških smučeh podate v osrčje Ravenske kočne.

Zvečer se lahko pogrejete v infrardeči ali finski savni in se prepustite spretnim rokam maserja Luka, ki vas bo pripravil na nove pohodniške izzive.

Za več informacij smo na voljo na kontaktu:
E-mail: info@senkovadomacija.si
GSM: 041 467 008

Obiščite nas

Copyright 2022, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?