REZERVACIJA/BOOKING

4 - dnevni zimski paket za družine (3 noči za ceno 2)

4 dni / 3 noči 

Za družine z otroki smo pripravili predlog aktivnega 4 - dnevnega oddiha na Jezerskem s pestrim naborom zimskih aktivnosti. Za ceno 2 noči lahko pri nas med tednom (od torka do petka) bivate 3 noči.

-              Otroka zaupajte v varne roke učitelju smučanja, vi pa se podajte na krog s tekaškimi smučmi

-              Večer lahko preživite na drsališču ali pa se odpravite na nočno sankanje

-              Doživetje zaokrožite z domačimi dobrotami in razvajanjem v velnesu


  

1.            dan (torek): Šenkova domačija – Park Jezersko (sankanje). 

Popoldanski prihod na Šenkovo domačijo, kjer vas prijazno sprejmemo. Namestitev v sobo ali apartma. Po predhodni rezervaciji popoldne lahko izkoristite za sankanje v Parku Jezersko. V osnovno ceno sankanja so vključene 3 vožnje s kombijem na vrh sankaške proge. Po sankanju si privoščite čaj in kuhano vino, nato pa sledi povratek na Šenkovo domačijo. Po želji vam pripravimo okusno 4–hodno večerjo iz domačih sestavin, ki jih sami pridelujemo na naši kmetiji. Nočitev. 

2.            dan (sreda): Šenkova domačija – sprehod po Jezerskem – Šenkova domačija.

Če si želite, vam na Šenkovi domačiji pripravimo zajtrk. Potem se podate na sprehod po Ravnem s čudovitim razgledom na Kamniško – Savinjske Alpe. Mimo kampa se levo usmerite po makadamu proti kmetiji Jenk. Če vas zanima, na kmetiji poprosite za ključe in si ogledate etnološki muzej v Jenkovi kasarni. Pot nadaljujete mimo kmetije Koprivnik do Parka Jezersko, in prek Sibirije do Planšarskega jezera. Od tam nadaljujete pot do glavne ceste in se ob cesti sprehodite do Jezerske slatine, jo poskusite in se mimo cerkve svetega Andreja vrnete do Šenkove domačije. Popoldne lahko preživite na drsališču pri Planšarskem jezeru. V kolikor nimate svoje opreme si jo tam lahko tudi izposodite. Vrnitev na Šenkovo domačijo. Nočitev. 

3.            dan (četrtek): Šenkova domačija – Park Jezersko – Šenkova domačija.

Dan se na kmetiji se začne s petelinjim petjem, ki vas prebudi v umirjenem vzdušju. Po želji vam pripravimo zajtrk, potem pa se odpeljete do Parka Jezersko, kjer otroke predate v varne roke smučarskega učitelja, v spremstvu katerega bodo osvajali nove smučarske veščine (v parku nudijo tudi izposojo opreme tako za alpsko smučanje, kot tudi za tek na smučeh). Vi pa se odpravite na tek na smučeh. Popoldanski povratek na Šenkovo domačijo. Po želji večerja na Šenkovi domačiji. Ste za večerni najem savne in vroče kadi?   

4.            dan (petek): Šenkova domačija – Park Jezersko – odhod domov.

Še zadnje jutro na Šenkovi domačiji. Pomahamo si v slovo, z avtomobilom se odpeljete do Parka Jezersko, kjer si spet privoščite smučarsko – tekaški dan ali pa se odpravite na pohod s krpljami. Nasvidenje Jezersko!


CENA NA OSEBO (OB BIVANJU V APARTMAJU ZA 4 OSEBE): od 98,5 EUR

Cena vključuje: 

-              3x nočitev v apartmaju za 4 osebe 

-              Brezplačno parkirišče

-              Dvodnevna karta za smučarsko-tekaške proge

-              Brezplačen wi –fi 

 

Doplačila: 

-             okusen domač zajtrk: 15 €/osebo

-              okusen domač zajtrk (otrok 3 – 12 let: 7,5 €

-             4 – hodna večerja (tradicionalne jedi) : 30 € / osebo

-             4 – hodna večerja (otrok 3 – 12 let) : 15 €  

-              turistična taksa 2 € / osebo / dan

-             turistična taksa (otrok 7 – 18 let) 1 € /dan

 

Popusti: 

-              Najem savne ali vroče kadi: 10 % 

-              Najem opreme za tek na smučeh: 10 % 

 

Ponudba je informativne narave.  V skladu z interesom, vam uredimo ponudbe za druge termine in vrste nastanitve. Možnost aktivnosti opisanih v programu je odvisna od sneženih razmer. Za organizirano sankanje je potrebna in učenje smučanja ali teka na smučeh je potrebna predhodna najava. Za vse informacije smo na voljo na tel: +386 41 467 008 ali e – mail: info@senkovadomacija.si.

Obiščite nas

Copyright 2024, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?